Gastenhuis Soesterberg, een nieuw thuis voor mensen met dementie, opent in het derde kwartaal van 2024 haar deuren. AVU heeft met trots alle 38 appartementen voorzien van vloerverwarming, gemonteerd op tackerisolatie en draadstaalmat, voor een optimaal comfort.

Gelegen op het prachtige landgoed Oude Tempel in Soesterberg, naast een historische villa uit 1919, biedt het Gastenhuis 38 appartementen, waaronder enkele voor (echt)paren. Naast de villa zijn ook 9 huurappartementen gerealiseerd. Deze zijn ook door AVU voorzien van vloerverwarming. Het Gastenhuis beschikt verder over twee huiskamers, een open keuken en een ruime tuin. Aan de andere kant van de villa komt een Assisted Living zorgwoning van Amvest voor mensen met een lichte zorgvraag.

Bij de bouw van het Gastenhuis is rekening gehouden met de natuur. Gevels zijn voorzien van nestkasten voor vogels en vleermuizen, en er zijn bloembakken geplaatst met nectarhoudende planten om bijen en vlinders aan te trekken. Het terrein wordt ingericht om diverse flora en fauna te verwelkomen.

AVU is verheugd om met de installatie van vloerverwarming op tackerisolatie en draadstaalmat bij te dragen aan dit project en het welzijn van de toekomstige bewoners.

 

 

Recente projecten

Zorgappartementen en Gastenhuis Soesterberg

Gastenhuis Soesterberg, een nieuw thuis voor mensen met dementie, opent in het derde kwartaal van 2024 haar deuren. AVU heeft met trots alle 38 appartementen voorzien van vloerverwarming, gemonteerd op tackerisolatie en

LEES MEER

Nieuwe stallen en kantoren VION Groenlo

Nieuwe stallen en kantoren VION Groenlo Slachterij VION in Groenlo heeft geïnvesteerd in nieuwe stallen en kantoren op de verdieping. Wij hebben deze nieuwe stallen mogen voorzien van vloerverwarming.   De slang

LEES MEER
NAAR ALLE PROJECTEN