Bedrijfsprofiel

AVU b.v. is een installatietechnische groothandel en importeur van diverse gerenomeerde merken op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming, (balans)ventilatie, luchtgordijnen en airconditioning. Naast het leveren van de producten, denkt AVU b.v. graag mee tijdens het traject voorafgaand aan de aanbesteding van een project. AVU b.v. werkt aan duurzame relaties en staat haar klanten daarom bij met gedegen advies en ondersteuning tijdens de installatie. Hierdoor wordt de eindgebruiker altijd de beste en meest (kosten)efficiente oplossing geboden. Of het nu gaat om een woning of zeer grote utitliteitsprojecten, AVU b.v. kan in alle gevallen een pasklare oplossing bieden.

Advies en service

AVU b.v. biedt haar klanten advies tijdens het offertetraject en tijdens de implementatie. Onze verkopers hebben veel ervaring in de branche, waardoor zij ook technische ondersteuning kunnen bieden. Het vergroten van inzicht kan leiden tot een andere oplossing dan aanvankelijk gedacht. Deze zal vaak leiden tot een kostenbesparing!

AVU b.v. biedt een totaaloplossing aan. Daarbinnen vormen advies en service de sleutelwoorden. Naast advies vooraf, kunnen klanten ook na levering en installatie rekenen op service en nazorg.

Tot onze diensten behoort ook het verzorgen van tekeningen voor installatietechnische projecten op het vlak van vloerverwarming, airconditioning, etc.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze producten, neem dan contact op met onze afdeling verkoop en zij zullen uw vragen beantwoorden.

Contact

Recente projecten

Vloerverwarming

Vrije school, Zutphen

In Zutphen hebben we de nieuwe vleugel van de vrije school voorzien van vloerverwarming. Dit was in totaal 1600 m2, hier hebben we 13000 meter buis gelegd. De vloerverwarming bij dit project

LEES MEER
Vloerverwarming

De Weezenlanden, Zwolle

Nu al 12 woningen, 24 appartementen and still counting! Project ‘’de Weezenlanden’’ is misschien wel het meest ambitieuze project van Zwolle en omgeving. Op de plek waar eerst ziekenhuis de Weezenlanden stond

LEES MEER
NAAR ALLE PROJECTEN