Nog 37 miljoen subsidie beschikbaar voor warmtepompen

Voor de laatste twee maanden van dit jaar is nog 37 miljoen euro beschikbaar binnen het ISDE-budget (investeringssubsidie duurzame energie). In Oktober is er zo’n 13 miljoen aangevraagd voor duurzame energiebronnen. Of de 37 miljoen subsidie genoeg is voor de rest van het jaar is nog maar de vraag, vorig jaar is er namelijk in de laatste twee maanden ook voor een slordige 30 miljoen subsidie aangevraagd.

Eind september werd de subsidie pot al verhoogd van 100 naar 160 miljoen voor dit jaar omdat de subsidies op leken te raken. Er was begin september nog 11 miljoen beschikbaar. In totaal is er dit jaar al 123 miljoen subsidie besteed aan duurzame energie. Het grootste gedeelte (75,5%) is uitgegeven aan warmtepompen.

Bij aanschaf van een General waterstage warmtepomp heeft u recht op subsidie, deze kan oplopen tot 2400 euro. Let wel op dat u deze subsidie tijdig aanvraagt. De regeling loopt tot 2020, het aanvragen kan tot 31 December 2019 17.00. Waar wacht u nog op?

Recente projecten

Stadswinkel Tilburg

Stadswinkel Tilburg In Tilburg hebben we een flinke bijdrage mogen leveren aan het verbouwen van de voormalig bibliotheek naar nieuwe stadswinkel. We zijn vanaf het begin betrokken geweest bij dit project. Inmiddels

LEES MEER
Vloerverwarming

Vrije school, Zutphen

In Zutphen hebben we de nieuwe vleugel van de vrije school voorzien van vloerverwarming. Dit was in totaal 1600 m2, hier hebben we 13000 meter buis gelegd. De vloerverwarming bij dit project

LEES MEER
NAAR ALLE PROJECTEN