Vanaf 1 mei verwelkomen wij Theo van den Bosch in ons team als nieuwe accountmanager. We kijken uit naar een mooie samenwerking. Om Theo vast iets beter te leren kennen hebben we hem kort geïnterviewd.

Wie ben je?

Mijn naam is Theo van den Bosch, ik ben 54 jaar oud en getrouwd met Marjan. We hebben een zoon en een dochter, een tweeling, van inmiddels 22 jaar. Bij ons thuis in Apeldoorn is het altijd een gezellige boel. In mijn vrije tijd ben ik leider van het 2e elftal van de plaatselijke voetbalvereniging uvv Albatross uit Ugchelen. Daarnaast mogen we graag genieten van de camping waar ik regelmatig fiets op de mountainbike en racefiets.

Hoe lang ben je al actief in de branche?

Ik ben inmiddels zo’n 30 jaar actief in het installatievak. De laatste 15 jaar heb ik gewerkt in de klimaatbeheersing. Hiervoor heb ik gewerkt bij een fabrikant van onder andere warmtepompen en luchtbehandeling.

Wat ga je doen bij AVU en waarom pas jij in die functie?

Bij AVU ga ik de verkoop, advisering en relatiebeheer doen in de buitendienst. Een mooie uitdagende functie, relatiemanagement is mijn sterke kant.

Wat trekt je aan werken bij AVU?

AVU is een vakkundige technische groothandel op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming, ventilatie, luchtgordijnen, airconditioning en niet te vergeten warmtepompen. Er is veel technische knowhow aanwezig. Ook is het een kleine club mensen in een gemoedelijke sfeer.
Hard werken maar op zijn tijd ook een grap en een grolletje. Ik ga me hier zeer zeker op mijn gemak voelen en ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team.

Wanneer ben jij tevreden met een project/samenwerking?

Ik ben pas tevreden als onze relaties en hun eindgebruikers tevreden zijn. Dan pas hebben we het goed gedaan. We zullen hier altijd naar streven.

Wil je nog iets meegeven?

Ik wil graag nog het volgende toevoegen, beste mensen het is nu een roerige en zeker geen makkelijke tijd vanwege corona. Hou vol, er zal straks weer licht schijnen aan de andere kant van de tunnel. Samen zullen we ook dit overwinnen en heb respect voor elkaar.

Recente projecten

Stadswinkel Tilburg

Stadswinkel Tilburg In Tilburg hebben we een flinke bijdrage mogen leveren aan het verbouwen van de voormalig bibliotheek naar nieuwe stadswinkel. We zijn vanaf het begin betrokken geweest bij dit project. Inmiddels

LEES MEER
Vloerverwarming

Vrije school, Zutphen

In Zutphen hebben we de nieuwe vleugel van de vrije school voorzien van vloerverwarming. Dit was in totaal 1600 m2, hier hebben we 13000 meter buis gelegd. De vloerverwarming bij dit project

LEES MEER
NAAR ALLE PROJECTEN